Spørgsmål og svar

Herunder kan I få svar på de fleste spørgsmål omkring bryllupsfotografering. Hvis I har andre spørgsmål, skal I blot udfylde kontaktformen her eller giv mig et kald på 41 42 33 83. Jeg ser frem til at høre fra jer.

 

Er bryllups-fotografering virkelig så vigtigt?

Ja. Da I uden tvivl vil bevare så mange specielle minder fra Jeres bryllupsdag, er bryllups-fotografier fra dit bryllup er uden sammenligning de mest konkrete minder du nogensinde kan få. En smukt foto hængende på væggen eller et fotoalbum på sofabordet er en håndgribelig og tilgængelig måde at minde jer selv og andre om den glæde I følte på Jeres bryllupsdag.

 

Tager du kun bryllups-billeder?

Nej – jeg elsker bryllups-fotografering, men er også vild med at fotografere familier, babyer, børn, voksne, musikere… dybest set alt der involverer mennesker! For mere info, tjek gerne mine fotoalbums; familie, baby, børn og event.

 

Hvor meget tid skal vi afsætte på vores bryllupsdag?

Baseret på erfaring, anbefaler jeg, at I planlægger at afsætte mindst to timer for dine fotos (ekskl. familieportrætter). På denne måde kan vi gå til de udvalgte steder, tage de helt rigtige bryllupsbilleder og stadig have mindst en time tilbage til at fokusere på fotos med blot bryllupsparret. Min erfaring siger mig, at det altid fungerer bedst, når ingen føler at de skal skynde sig og bryllupsparret bare kan nyde også denne del af dagen.

 

Hvor lang tid går der før jeg har mine billeder?

Min behandlingstid er 14 dage for forlovelsesfotos og 30 dage for bryllupsbilleder. Jeg kan dog sagtens give jer et par billeder af forlovelsen hurtigere, som I så evt. kan bruge til bryllupsinvitationen.

 

Tager du kun billeder i København?

Nej. Selvom København er en dejlig by at være bryllupsfotograf i, med alle de smukke kirker, parker og flotte gamle bygninger, tager jeg lige så gerne rundt i resten af landet. Så uanset om I skal bruge en bryllupsfotograf i København, resten af Sjælland, Fyn eller Jylland, tager jeg gerne mit udstyr på ryggen for at skabe håndgribelige minder fra Jeres bryllup. Da jeg bor i København og mit fotostudie ligger i København, er der naturligvis nogle ting som vi skal planlægge os ud af(eks. evt. møde før brylluppet), men I kan sagtens booke mig til Jeres bryllup uanset hvor i landet det er.

 

Er en bryllupsfotograf ikke meget dyr?

Det koster selvfølgelig mere end at lade onkel skyde løs med sin smartphone, men her må I gøre op med Jer selv om hvor vigtige Jeres bryllupsbilleder er for Jer. Jeg sætter en ære i at skabe minder med mit kamera, som I kan glæde Jer over resten af livet og ikke ærgre Jer over at der blev sparet for meget på den front – med uskarpe og/eller uinspirerende billeder som resultat. Når det så er sagt, så behøver en bryllupsfotograf ikke koste en formue – slet ikke. Jeg har priser fra 3500,- se bryllupsfotograf priser eller tag fat i mig, så finder vi en løsning der passer med Jeres budget og ønsker. I kan derfor sagtens få en professionel fotograf billigt.

 

Skal vi mødes med dig før brylluppet?

Selvom det ikke er et krav, vil jeg meget gerne mødes med Jer, før bestilling og indbetaling. Det er der to grunde til. Den første er, at jeg kommer til at møde Jer og får en idé om hvilket par I er og dermed kan jeg få den optimale forberedelse til mit arbejde som bryllupsfotograf. Her kan vi sammen face-to-face lave den helt rigtige plan for Jeres billeder og aftale en pris der passer med Jeres ønsker. Har I en traditionel romantisk tilgang til Jeres bryllupsbilleder eller vil I have noget lidt mere skørt og utraditionelt, så er et møde før brylluppet der helt rigtige sted at aftale det.

Den anden grund til at det kan være en god idé at mødes inden, er at I kan fornemme om I som brudepar og jeg som bryllupsfotograf har den rigtige kemi. Hvis I har tillid til mig, får I med garanti de bedste billeder, da I så bare kan slappe af og lade mig om at fange alle de specielle øjeblikke og skabe nogle fantastiske varige minder fra Jeres bryllup.

Comments are closed.