Bryllupsfotograf Priser

Bryllupsfotograf priser – prispakker.

Bryllupsfotograf priser

Bryllupsfotograf priser og pakker kan være svære at gennemskue, jeg tilbyder prisløsning som kan skræddersys efter jeres behov og ønsker. Følgende pakkeløsning er et standard eksempel, vær opmærksom på at der er mange variationer. Det er for mig vigtigt at vi finder den helt rigtige løsning til Jer, da ikke to bryllupper er ens og ikke to par har præcis samme ønsker.

Priserne starter med en standard-rate, som indeholder alt i Bryllupsfotograf pris-pakke 1. Derefter bliver det gradvist udvidet til Jer der ønsker foto-minder fra alt på Jeres bryllupsdag. For flere detaljer, send mig gerne en besked eller giv mig et kald, så finder vi en pris-model der passer perfekt til Jer.

 

Bryllupsfotograf pris-pakke 1:

Bryllupsportrætter af brudeparret, samt billeder af brudebuket og vielsesringene. I skal regne med at det tager ca. 1 time at få taget jeres bryllupsbilleder så det er en god ide at vælge et sted tæt ved kirken eller hvor I er blevet viet.

– Dette prispakke tilbud inkluderer efterbehandling og redigering 5 stk bryllupsbilleder som i selvfølgelig selv får lov til at udvælge. Samtlige bryllupsbilleder får I leveret digitalt så i har rettighederne over dem.

– Til denne fordelagtige pakkeløsning kan man tilvælge fotografering under forberedelserne dvs. mens bruden gør sig klar med brudepigerne, fotografering foran kirken når gæsterne ankommer, fotografering når bruden ankommer, fotografering i kirken og under vielsen hvis dette tillades af præsten, filmning af vielsen, fotografering når der kastes ris, gæsterne der ønsker tillykke og familiebilleder foran kirken. Der kan selvfølgelig også udvides med fotografering til receptionen, par billeder af alle gæsterne, stor fællesbillede, middagen, talerne og brudevalsen samt bryllupsalbum.

Dette er en god løsning til Jer som ønsker at få taget billeder af en professionel og erfaren bryllupsfotograf.

Pris tilbud Kr 5500

Comments are closed.